Klar for vinter?

Vi utfører maskinell snørydding og strøing i Nes Kommune. 

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Graving

Vi utfører små og store typer gravearbeid for private, bedrifter og offentlig. Ta kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby eller om du ønsker en uforpliktende befaring.

Les mer

Snørydding

vi utfører snørydding i område Oslo og Øvre Romerike. Vi rydder snø både på vei og plasser. Godt vedlikehold er en fornuftig og lønnsom investering. Som kunde hos oss vil vi kunne gi deg hjelp til avtalt tid og pris.

Les mer

Snørydding

Vi utfører snørydding på Øvre Romerike. Vi rydder snø både på vei og plasser. Godt vedlikehold er en fornuftig og lønnsom investering. Som kunde hos oss vil vi kunne gi deg hjelp til avtalt tid og pris.

Ta kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby. Pris på forespørsel.

Vi utfører tjenester som:

Veirydding
Plassryding
Bortkjøring
Strøing

Gjør deg klar til vinteren.

Det kan være lurt og gjøre seg klar til første snøfall før det kommer. for eksempel finne seg ett område som det går og legge snøen så den ikke blir liggende i veien for deg. for ingen vet hvor mye snø det vil bli. og blir det mye snø er det ikke lett og flytte på snøen i ettertid.

Prøv og unngå og legge snøhauger inn til husvegger. For den dagen snøen begynner og smelte kan det fort bli litt for mye vann for dreneringen rundt bygningen. og du kan risikere å få vann inn kjelleren. for og gjøre jobben letter når snøen har kommet. Kan det være lurt og merke forhøyninger og kantsteiner. slik at man har mulighet og se hva som er vei og hva som er blomsterbed. For og merke kan man bruke pinner. De bør være ca 50 cm over bakkenivå, og kan være lurt og sette ut før det fryser på.